Monday, 23 April 2012

Kenalan di Kem PLKN Gambang .


Rakan-rakanku di PLKN Gambang kump1 siri9 ( C harlie Company ): 1 JANUARI – 17 MAC (2012)
Dari Kiri : AmirulSyah ,Hisyam ,Syahmi ,Hambali ,Syawal ,dan Fidaiey

Di permulaan hidupku di PLKN aku cume cube biasekan diri ngan keadaan sekeliling je . Waktu tu aku tak jumpe lagi dengan deme ni semue , setiap drpada dorang ni mule berkawan dngn aku ngn bnyk care ah . Ni nak cite ni ~ hehe

Antare dorg berlime ni , org first yg aku kenal Hisyam , tu pun sebab die satu dorm ngn aku kat dorm L6 , yang lagi 4 orang tu dorm L3 . Aku selalu merantau ke dorm deme , tapi skrg ni aku nak cite pasal Hisyam dulu , hehe . Die ni baik orangnye,kerje kejut orang pagi2 diserahkan kt die la.. Die sentiase menepati masa dan janji . :) bertuah dapat kenal die .

Sekarang nak cerite pasal Amirulsyah pulak, sebab antare dorang ni, die yg second aku kenal ..
Aku kenal ngn die time dalam kelas, oh ye, die sekolah Teknik Gombak , same ngn member aku Syaqif,Aiman,Haziq Azmi dan beberape orang lagi . Die ni terel main bola, Freestyler . ;D . seronok tengok die main Takraw dengan Syawal n Syahmi . Sebab deme ni satu kepale . Haha . Dorang selalu jadi King sebab susah nak dikalahkan .. Haha .


Seterusnye ,aku berkenalan dengan Syawal , aku kenal die sebab lepak ngn die time dorang tnga speaking sambil drop Izzat budak dorm L7 . Hhaha , lawak aku tengok .. Last2 aku melekat ngn dorang . Sejak hari tu , aku rajin la ke dorm L3 , sampai deme pun da menyampah tngok muke aku . Haha . Ape pun tak kisah lah, banyak pengalaman yg kitorang kongsi bersame . Yang paling best bagi aku , time masuk hutan . Tak ingat la pulak ape name aktiviti ni . Hehe ~ malam2 makan maggi banyak gike . Haha .Apepun,Syawal ni famous , ramai minat die .. haha .

Kendian, da selalu lepaj L3 , aku kenal la pulak dengan Syahmi yang lebih dikenali dngn name Sam . Haha . Die pun famous jugak, die ramai peminat amoi . Hehe . Cute , he has a baby face ;) . oH ye, FYI die ni budak SASER . Haha . Bijak pandai orangnye ;p . Seorang yg rendah diri . Aku respect die , bukan die je , semue member aku respect sebab ade kelebihan sendiri . :)

The last but not least , Fidaiey . ;) Die ni pendiam orangnye , macam aku lah . Haha . Die pun baik macam orang lain , asal kelantan . Same ngn Syahmi . Hehe ~ die kurus, tinggi . Aku nak badan mcam die . Haha . ;D

Kuala Lumpur : Hambali .
Selangor : Hisyam, Syawal, AmirulSyah .
Kelantan : Syahmi ,Fidaiey .


Aku takkan sekali lupekan korang ;)
itu janji aku pade korang .
Harap dapat jumpe korang lagi .
Itulah harapan aku sebagai sahabat .


No comments:

Post a Comment