Monday, 23 April 2012

Fadily Sahabat Karibku .

Muhammad Fadily Bin Zakaria

Die ni Sahabat baik aku kat SERATAS .
Kitorang mule rapat sejak die datang ke dorm C 2-1 . Mase die datang tu aku kacau die sebab nak bawak die g kat AWANG *kembar seiras tapi berlainan ibu bapa . Haha .
Fadily a.k.a Paly ni rajin orangnye , kreatif,artistik,futuristik,tenang, dam macam2 lagi lah !
Haha .

Die banyak tolong aku dalam menyesuaikan diri kat asrama , maklumlah first time masuk asrama . Haha . Aku mule dapat rentak bile da masuk bulan 7 . haha . Time tu baru la mule rase boleh study . Haha . Kalau Paly takde,tak tahu la ape akan terjadi kat aku kat SERATAS tuh . :d
Paly ni motivator aku , die banyak bagi semangat dan kesedaran kat aku . Aku yg serius ni pun mule menampakkan keceriaan sejak kenal die . Haha . Die ni ahli wind orchestra yg gempak tuh! Ahha .
Buat bulu roma naik setiap kali music dimainkan . Hhaha .
Lgi2 kalau under conducter terbaik kite Saudara Afrizal . Ahaha . Tapi time tu Paly da tak join dah , die nak fokus kat pelajaran . Hehe .

Die bercite nak jadi seorang arkitek , dalam mase yg same menyimpan hasrat ntok jadi seorang pelakon . Hehe . BEST OF LUCK ! PALY ! HAHA . Aku dapat rasa aura kejayaan yg die akan capai suatu hari nanti , harap-harap kau tak lupekan aku smpai bile2 . ;)



2 comments:

  1. Huhu~ Terharunya aku baca post kau nie, Bali.. terasa macam nak nangis plak! huaaaa~ :')

    ReplyDelete
  2. hahaha . yelatu . Paly bakal jadi artis . haha .

    ReplyDelete